Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε για να κάνετε ένα πράγμα τη φορά

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε για να κάνετε ένα πράγμα τη φορά

Αγαπητέ Marc και Angel,
Namaste από την Ινδία!

Οι εμπνευσμένες αναρτήσεις σας είναι ό,τι καλύτερο μου συνέβη πέρυσι, όταν ήμουν στο χαμηλότερο επίπεδο. Τώρα είναι μια σταθερή κλίση και οι αναρτήσεις σας είναι ο καταλύτης για αυτό!!

Στη βιασύνη μου να επιταχύνω την τεράστια επιτυχία συνειδητοποίησα ότι προσπαθούσα να κάνω λίγο πάρα πολλά (και να προσθέσω 33% επιπλέον σε αυτό!), αλλά χωρίς καμία αξιοσημείωτη πρόοδο.. αλλά οι αναρτήσεις σας με ενέπνευσαν να έχω το κουράγιο να το καταθέσω τα καθήκοντά μου και να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα ένα-ένα. Είναι αλήθεια ότι όταν θέλουμε κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσει! Πολλές αλλαγές έγιναν τον τελευταίο 1 χρόνο… και οφείλω να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ που έπαιξατε σημαντικό ρόλο σε αυτό με τις υπέροχες αναρτήσεις σας! Όσο για τώρα, το μόνο πράγμα στο οποίο εστιάζω είναι οι σπουδές μου. .. τελείωσε εκείνη την αποφοίτηση που καθυστέρησε καθώς μπήκα στη μαμά… η κόρη μου έχει μετατραπεί στην καθημερινή μου έμπνευση… ακριβώς όπως έμαθε πώς να περπατάει και να τρέχει αφού σκόνταψε τόσες φορές… Θα το ακολουθήσω επίσης, όχι πόσα εμπόδια κι αν πρέπει να ξεπεράσω!

Συνεχίστε την καλή δουλειά άνθρωποι. Αφήστε την έμπνευσή σας να ξεπεράσει όλα τα όρια-φυσικά και αόρατα και συνεχίστε να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα πιο χαρούμενο μέρος κάθε μέρα!

Με πολλή αγάπη από την Ινδία
Dr.Sunaina

Διαβάστε περισσότερα  3 τρόποι για να βρείτε την ειρήνη σας όταν η ζωή σας αισθάνεται συντριπτική