Ένα χωράφι με λουλούδια Curcuma

Από την κατηγορία στη συγχώρεση | Ιστολόγιο Flower Essence


Ένα χωράφι με λουλούδια CurcumaΈνα χωράφι με λουλούδια Curcuma

Από το φταίξιμο στη συγχώρεση – Ένα ταξίδι με την ουσία του τσάκρα ανώτερης καρδιάς

Της Τζούλια Πέιν

Παίρνω το Higher Heart Chakra Essence για αυτοσυγχώρεση. Παρακολουθούσα ένα μέσο στις ΗΠΑ που κάνει αναγνώσεις για ανθρώπους που ένιωθαν τύψεις και ενοχές, εύχονταν να είχαν κάνει τα πράγματα διαφορετικά πριν περάσει ο αγαπημένος τους. Έφερε στη συνείδησή μου πολλά πράγματα στο παρελθόν μου για τα οποία ένιωσα τύψεις και ενοχές, όπου ήμουν γεμάτος αυτομεμψία.

Κοιτάζοντας στον Καθρέφτη

Η Τζούλια κρατά το μπουκάλι Higher Heart Chakra EssenceΗ Τζούλια κρατά το μπουκάλι Higher Heart Chakra Essence

Είχα παρατηρήσει επίσης αρκετές αντανακλάσεις ανθρώπων γύρω μου που δεν έκαναν τα πράγματα όπως θα ήθελα να γίνουν. Έκρινα διανοητικά και κατηγορούσα τους άλλους στο μυαλό μου, και τα δύο συναισθήματα ήταν πολύ δύσκολα και άβολα και έπαιρναν πολλή ενέργεια. Πραγματικά δεν μου άρεσε ο εαυτός μου που σκέφτομαι έτσι. Με πολύ αυτοστοχασμό, κατάλαβα ότι ο καθρέφτης γύρω μου μου έδειχνε ότι πίστευα ότι είχα κάνει πολλά πράγματα λάθος. ότι χτυπιόμουν ψυχικά.

Κατά καιρούς έγινε αρκετά συντριπτικό και δεν ήξερα πώς να προχωρήσω με αυτό. Προσπάθησα να πω στον εαυτό μου ότι συγχωρώ τον εαυτό μου και επίσης προσπάθησα να δικαιολογήσω και να εξηγήσω γιατί άξιζα να με συγχωρέσουν, αλλά όλα ήταν σε νοητικό επίπεδο και απλά δεν άξιζα και δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τη συγχώρεση. Δεν μπορούσα να το καταφέρω προερχόμενος από το νοητικό επίπεδο και δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό προσπαθούσα να κάνω – εξακολουθώ να κρίνω τον εαυτό μου!

Άνοιγμα στη Συγχώρεση και την Αγάπη

Χρειαζόμουν βοήθεια με αυτό. Επέλεξα το Higher Heart Chakra Essence γιατί αυτή είναι μια καλή ουσία όταν δυσκολευόμαστε να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας ή τους άλλους ή όταν υπάρχουν προβλήματα με το να αγαπάς τον εαυτό σου άνευ όρων. Αυτά ήταν και τα δύο πράγματα στα οποία ένιωθα πολύ κολλημένος.

Διαβάστε περισσότερα  Η Ellie and the Harpmaker by Hazel Prior @HazelPriorBooks @TransworldBooks – bytheletterbookreviews

Πήρα την ουσία για μερικές μέρες, η οποία μου έφερε περισσότερα συναισθήματα ενοχής μέχρι που αναγκάστηκα να καθίσω και να μπω πραγματικά μέσα για να την ξανακοιτάξω, αλλά αυτή τη φορά μου έφερε την προσοχή να το ΝΙΩΘΩ και να μείνω έξω από το μυαλό ιστορίες. Στενοχωρήθηκα πολύ, ένιωθα δύσκολο, αλλά τα έβγαλα όλα ανοιχτά, στην επιφάνεια και απλώς του επέτρεψα να κινηθεί μέσα μου.

Την επόμενη μέρα οδήγησα για να κατευθυνθώ σε πολύ γνώριμες επαρχιακές λωρίδες που χρειάζονταν πολύ λίγη προσοχή. Και μετά από το μπλε είχα εκείνη τη στιγμή «Αχα». Εκεί προσπαθούσα –ακόμα να κάνω ό,τι είχα κάνει πριν– να ξεκαθαρίσω το παλιό μοτίβο σκεφτόμενος πώς θα φύγω από αυτό. Το Aha ήταν σαν ένα μήνυμα στον εαυτό μου από τον εαυτό μου. «Δεν χρειάζεσαι λόγο για να σε συγχωρέσουν, δεν μπορείς να σκεφτείς ότι για τον εαυτό σου ή για οποιονδήποτε άλλον –είσαι συγχωρεμένος– δεν χρειάζονται προϋποθέσεις ή λόγοι, μόνο και μόνο επειδή».

Ω Θεέ μου. Άρχισα να γελάω με τον εαυτό μου, απλά γέλασα δυνατά ενώ οδηγούσα μαζί για την όλη κατάσταση. Φυσικά δεν μπορώ να το κάνω με κρίση. «Είναι θέμα καρδιάς. Πράγμα αγάπης. Θα είχα συγχωρήσει τους γύρω μου χωρίς λόγο, οπότε γιατί να μην κάνω το ίδιο για μένα, απλά ναι.” Καθώς γέλασα και καταλάβαινα, ένιωσα σαν φρέσκος δροσερός αέρας να κυλούσε ξαφνικά μέσα από την καρδιά μου, να ανοίγει και να επεκτείνεται, να νιώθω πιο ανάλαφρος και απλά χαρούμενος.

Ανώτερη Καρδιά Ουσία για Συγχώρεση χωρίς Κρίση

Η Ουσία του Ανώτερου Τσάκρα της Καρδιάς σε ένα χέριΗ Ουσία του Ανώτερου Τσάκρα της Καρδιάς σε ένα χέρι

Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά σταδιακά η ουσία φαίνεται να μου άνοιξε μια πόρτα όπου μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου – όχι για κανέναν λόγο, αλλά μόνο γιατί! Αυτή η ουσία με βοήθησε να αναγνωρίσω πλήρως πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς κρίση και να νιώσω αυτή τη συγχώρεση σε επίπεδο με επίκεντρο την καρδιά. Είναι ακόμα σε εξέλιξη και εξακολουθώ να παίρνω την ουσία, αλλά νιώθω πολύ πιο ήσυχος στο μυαλό μου και πιο ανοιχτός στο να μου αρέσει αυτό που είμαι και να επιτρέψω επιτέλους σε περισσότερη αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα  Σπρέι Flower Essence για να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας και να ορίσετε τις προθέσεις σας

Χωρίς το Ουσία Ανώτερου Τσάκρα Καρδιάς για να με βοηθήσει δεν θα μάθω ποτέ πόσο καιρό θα μου έπαιρνε για να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Ενδεχομένως θα εξακολουθούσα να κρίνω τον εαυτό μου και να ζω με τις αντανακλάσεις των άλλων γύρω μου προσπαθώντας να μου δείξουν πού είχα κολλήσει. Ενοχή και αυτοκατηγορία νιώθω πολύ άβολα μέσα μου και σε αυτό που δημιουργούσα στον έξω κόσμο για τον εαυτό μου. Μου έδωσε αυτή τη νέα κατανόηση και την ικανότητα να γνωρίζω και να θυμάμαι να μην είμαι τόσο διανοητικά στο κεφάλι για τα πάντα, και να βρίσκω αυτή τη νέα και ανώτερη προοπτική.

Σχετικά με την Ουσία του Ανώτερου Τσάκρα της Καρδιάς

Η ουσία του Ανώτερου Τσάκρα της Καρδιάς είναι ένα από τα Ουσίες Τσάκρα και είναι ένας συνδυασμός 6 αποστάγματα λουλουδιών, πολύτιμων λίθων και κρυστάλλων βαθιάς δράσης που προάγουν τη συγχώρεση, τη συμπόνια και τη σύνδεση με την ιερή καρδιά. Εάν έχετε απήχηση σε αυτά τα ζητήματα και αισθάνεστε ότι θα επωφεληθείτε από τη λήψη αυτών των ουσιών, μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ:

Δείτε επίσης:

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας…

Έχετε χρησιμοποιήσει το Higher Heart Chakra Essence; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις εμπειρίες σας από τη δουλειά με αυτήν την ουσία, οπότε αφήστε μας ένα σχόλιο και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Κρυστάλλινα ΒόταναΚρυστάλλινα Βότανα

Η Crystal Herbs είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία παραγωγής Flower Essence και είμαστε παθιασμένοι με όλες τις πτυχές των Vibrational Essences. Κατασκευάζουμε και πουλάμε τη σειρά Essences μας εδώ και σχεδόν 30 χρόνια και έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Όλες μας οι αποστάσεις είναι χειροποίητο με αγάπη και φροντίδα και παράλληλα με τα Essences που προσφέρουμε παρέχουμε επίσης βοήθεια, υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τα Essences δόνησης. Η Crystal Herbs διευθύνεται από την Catherine Keattch και τον Sam Cremnitz, μαζί με μια αφοσιωμένη ομάδα που είναι όλοι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες και θεραπευτές από μόνοι τους. Περισσότερα για τα Crystal Herbs | Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαβάστε περισσότερα  Over My Dead Body από Maz Evans @headlinepg @MazAuthor – bytheletterbookreviews