Θάλασσα που περιτριγυρίζει την παραλία

Δέκα αποστάγματα λουλουδιών για καλές γιορτές


Θάλασσα που περιτριγυρίζει την παραλίαΘάλασσα που περιτριγυρίζει την παραλία

Το να πάτε διακοπές προορίζεται να είναι διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές μπορεί να φέρει μερικά σχετικά άγχη που σας εμποδίζουν να χαλαρώσετε πλήρως και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Μας ρωτούν συχνά ποια αποστάγματα λουλουδιών και δονήσεων είναι τα καλύτερα για ταξίδια διακοπών, γι' αυτό σήμερα θα εξερευνήσουμε τα αποστάγματα που προτείνουμε πιο συχνά για τη δημιουργία χαρούμενων διακοπών.

Διαφορετικοί άνθρωποι αγχώνονται για διαφορετικές πτυχές των διακοπών, οπότε ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πιο σχετικές ουσίες για να ισορροπήσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το ενεργειακό σας σύστημα, ώστε να χαλαρώσετε και να περάσετε υπέροχα.

Πόσα αποστάγματα λουλουδιών να χρησιμοποιήσετε

Συχνά συνιστούμε να παίρνετε τα ανθοϊάματα Bach μαζί με μια ουσία ή σπρέι βαθύτερης δράσης, καθώς είναι διαφορετικά αλλά συμπληρωματικά ως προς τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν για να φέρουν ισορροπία. Τα Ανθοϊάματα Bach φέρνουν γρήγορα την ισορροπία στην προσωπικότητα, ενώ τα σπρέι και η μοναδική ουσία που επισημαίνουμε σήμερα παρέχουν υποστήριξη «στη στιγμή» σε μερικά από τα βαθύτερα ζητήματα που μπορεί να προκληθούν στις διακοπές.

Το Top Ten Flower Essences μας για καλές διακοπές

Ιδού λοιπόν τα κορυφαία εδέσματα που προτείνουμε πιο συχνά για διακοπές.

1. Revival Remedy για ακραίους φόβους, πανικό, στρες ή τραύματα

Μπουκάλια Revival RemedyΜπουκάλια Revival Remedy

Αισθάνεστε υπερβολικά φοβισμένοι, αγχωμένοι ή πανικόβλητοι για τις πτήσεις, τα ταξίδια ή άλλες πτυχές του να πάτε διακοπές; Το Revival Remedy είναι ένας υποστηρικτικός συνδυασμός 5 ανθοϊαμάτων Bach που βοηθούν στην απαλλαγή από το σοκ και τους έντονους φόβους, ενώ σας κρατούν προσγειωμένους και στην παρούσα στιγμή.

Το Revival Remedy δρα ως ένας πολύ γρήγορος συναισθηματικός σταθεροποιητής σε κάθε κατάσταση όπου υπάρχει πολύς φόβος, πανικός, τραύμα ή άλλη σοβαρή αναστάτωση, όπως ένα σοβαρό ατύχημα ή απροσδόκητο πένθος, επομένως είναι πολύ σημαντικό να το κρατάτε κοντά σας.

2. Mimulus για την απελευθέρωση γενικών φόβων και τρόμου

Έχετε φόβο να πετάξετε ή κάποιους γενικούς φόβους, ανησυχίες ή φόβο μήπως ταξιδέψετε μόνοι σας, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης του αυτοκινήτου ή του ατυχήματος; Ανησυχείτε απλώς ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης, εάν δεν μιλάτε τη γλώσσα ή ανησυχείτε ότι μπορεί να αρρωστήσετε και να χρειαστείτε υγειονομική περίθαλψη κάπου άγνωστο; Ανησυχείτε για το σπίτι σας όταν δεν είστε εκεί, τα κατοικίδια ή την οικογένεια που αφήνετε πίσω ή αισθάνεστε άγχος για τα οικονομικά του ταξιδιού σας;

Διαβάστε περισσότερα  Over My Dead Body από Maz Evans @headlinepg @MazAuthor – bytheletterbookreviews

Το Mimulus είναι το Ανθοϊαματικό Μπαχ για καθημερινούς φόβους και ανησυχίες για γνωστά πράγματα, επομένως είναι πολύ χρήσιμο για την απελευθέρωση περιοριστικών φόβων που σας εμποδίζουν να χαλαρώνετε στο ταξίδι σας.

3. Καρυδιά για προσαρμογή στις μεταβάσεις

Για μερικούς ανθρώπους, οι μεταβάσεις κάθε είδους μπορεί να αισθάνονται αγχωτικές για το σύστημα και αυτό το συναισθηματικό στρες μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν πηγαίνετε διακοπές. Το να ταξιδεύετε από το ένα μέρος στο άλλο, να προσαρμόζεστε σε διαφορετική κουλτούρα, ζώνη ώρας και τοποθεσία μπορεί να είναι όλα συναισθηματικά ανησυχητικά αν σας φαίνεται δύσκολη η αλλαγή.
Το Walnut Flower Remedy βοηθά στην προσαρμοστικότητα και τη συναισθηματική ευελιξία, επομένως θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις και εμπειρίες. Το καρύδι είναι επίσης πολύ προστατευτικό, επομένως θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το κέντρο εάν αισθάνεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι.

4 & 5. Holly and Impatiens for Inner Peace

Στυλό Y FanΣτυλό Y Fan

Όλοι έχουμε προεπιλεγμένα συναισθήματα που τείνουν να ενεργοποιούνται όταν αισθανόμαστε υπό πίεση και μερικοί άνθρωποι μπαίνουν σε λειτουργία «μάχης», γίνονται φλογεροί, αμυντικοί, θυμωμένοι, με καυτά κεφάλια και ευερέθιστοι. Επιλέξτε Holly εάν ​​είστε επιρρεπείς στον θυμό και Ανυπόμονοι εάν είστε ανυπόμονοι και ευερέθιστοι κάτω από το στρες.

Οι διακοπές μπορεί να είναι μια τέλεια καταιγίδα για να ενεργοποιήσετε καυτά φλογερά συναισθήματα με μεγάλες ουρές ή καθυστερήσεις πτήσεων στα αεροδρόμια, μεγάλες ουρές σε τουριστικά αξιοθέατα ή να θυμώσετε και να εκνευριστείτε με τους ταξιδιώτες. Συνιστούμε τους Holly και Impatiens να σας βοηθήσουν να βρείτε την εσωτερική γαλήνη, αν γνωρίζετε ότι αυτές οι καταστάσεις θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν θυμό και εκνευρισμό.

Διαβάστε περισσότερα  Getting Ghosted by Talent; Τα τέσσερα άτομα που αναζητούν εργασία πρέπει να γνωρίζουν

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενιαίο ή συνδυαστικό Essence

Είτε είναι εντάξει – μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε από τα Ανθοϊάματα Bach που σας αρέσουν ως μεμονωμένα αποστάγματα ή μπορούμε να σας κάνουμε έναν εξατομικευμένο συνδυασμό εδώ:

Φτιάξτε τον δικό σας συνδυασμό ανθοϊαμάτων Bach

6. Revival Remedy Cream για τσιμπήματα εντόμων και ηλιακά εγκαύματα

Η κρέμα μας Revival Remedy είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να το κρατάτε στο κιτ πρώτων βοηθειών σας όλη την ώρα και ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Είναι απαλό, φυσικό και vegan και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταπραΰνει τα τσιμπήματα εντόμων και τα ηλιακά εγκαύματα.

7. Sage Flower Essence για Ενεργειακή Υποστήριξη με Jet Lag

Το να ταξιδεύετε σε διαφορετικές ζώνες ώρας μπορεί να αποσταθεροποιήσει το ενεργειακό σας πεδίο, καθώς το ρολόι του σώματός σας χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην αλλαγή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές ημέρες κόπωσης και αποπροσανατολισμού που σας εμποδίζουν να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας.

Το Sage Flower Essence είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις, επειδή σας βοηθά να εγκλιματιστείτε σε διαφορετικές ζώνες ώρας ευθυγραμμίζοντας τα διακριτικά σώματα. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια της πτήσης σας και στη συνέχεια εντός δύο ή τριών ωρών από την προσγείωση. Μπορείτε να το πάρετε 2-4 φορές την ημέρα μέχρι να νιώσετε καλύτερα.

8. Σπρέι σύνδεσης γείωσης για να είστε γειωμένοι

Γείωση - Τρέχοντας μέσα από ροδοπέταλαΓείωση - Τρέχοντας μέσα από ροδοπέταλα

Εάν αφορίζεστε εύκολα, δυσκολεύεστε να βρίσκεστε στη στιγμή ή αισθάνεστε αναστατωμένοι όταν λείπετε από το σπίτι, τότε οι διακοπές μπορούν να φέρουν όλα αυτά τα μοτίβα στην επιφάνεια. Το σπρέι Earth Connection θα σας βοηθήσει γρήγορα να ευθυγραμμιστείτε ξανά και να ισορροπήσετε ξανά όταν αισθάνεστε μη γειωμένοι ή αποσυνδεδεμένοι από το σώμα σας.

Χρησιμοποιήστε το σπρέι Earth Connection για να παραμείνετε προσγειωμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και να συνδεθείτε με το τοπίο στην τοποθεσία των διακοπών σας όταν φτάσετε.

Διαβάστε περισσότερα  The Search Party από τη Hannah Richell @hannahrichell @simonschusterUK @RandomTTours – bytheletterbookreviews

9. Auric Protection Spray για ελαχιστοποίηση της αποστράγγισης ενέργειας

Το να πάτε διακοπές με φίλους ή οικογένεια μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά μπορεί επίσης να απαιτεί έναν συγκεκριμένο βαθμό συμβιβασμού, καθώς διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες στις διακοπές. Χρησιμοποιήστε το Auric Protection Spray για να σας βοηθήσει να παραμείνετε στο δικό σας ενεργειακό χώρο εάν είστε ευαίσθητοι στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Το σπρέι Auric Protection είναι επίσης εξαιρετικό για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας σε πτήσεις, ταξίδια με τρένο, ταξίδια σε πολυσύχναστα τουριστικά αξιοθέατα ή οπουδήποτε αλλού περιτριγυρίζεστε από μεγάλο αριθμό ατόμων.

10. Σπρέι θετικών δονήσεων για την εκκαθάριση του χώρου σας

Μπουκάλια Σπρέι Θετικών ΔονήσεωνΜπουκάλια Σπρέι Θετικών Δονήσεων

Ενώ το κατάλυμά σας για διακοπές πιθανότατα θα έχει καθαριστεί πρόσφατα πριν φτάσετε, η ποιότητα του ενεργητικού χώρου στις εξοχικές κατοικίες και τα ξενοδοχεία δεν τυγχάνει πάντα της ίδιας φροντίδας και προσοχής. Τα συναισθηματικά υπολείμματα από προηγούμενους επισκέπτες μπορούν να τριγυρνούν δυναμικά, γι' αυτό χρησιμοποιήστε σπρέι θετικών δονήσεων για να καθαρίσετε τον χώρο στο κατάλυμά σας όταν φτάσετε. Τα Flower & Vibrational Essences γενικά και το Positive Vibrations Essence ειδικότερα αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία για ενεργητικό καθαρισμό χώρου.

Καλές διακοπές!

Ελπίζουμε ότι αυτές οι προτάσεις θα σας δώσουν ιδέες για τα καλύτερα εδέσματα που μπορείτε να πάρετε στις διακοπές σας φέτος, αλλά αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια ή συμβουλή, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω!

Τζάκι ΣτιούαρτΤζάκι Στιούαρτ

Η Jackie Stewart χρησιμοποιεί αποστάγματα Crystal Herbs για 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκε ως επαγγελματίας Flower and Vibrational Essence Practitioner το 1999. Εντάχθηκε στην ομάδα της Crystal Herbs το 2019 και είναι παθιασμένη με το πώς τα essences μας βοηθούν να ανοίξουμε την καρδιά μας για να συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο που ευδοκιμεί στην αγάπη.

Περισσότερα για την Jackie Stewart | Όλα τα άρθρα ιστολογίου | Όλα τα βίντεο