Η Ellie and the Harpmaker by Hazel Prior @HazelPriorBooks @TransworldBooks – bytheletterbookreviews

Η Ellie and the Harpmaker by Hazel Prior @HazelPriorBooks @TransworldBooks – bytheletterbookreviews

Περιγραφή βιβλίου:

Μερικές φορές χρειάζεται μια τυχαία συνάντηση για να ανακαλύψετε τι είναι πραγματικά ευτυχία. . .

Γνωρίστε και: Ο Νταν χρειάζεται ειρήνη και τάξη. Του αρέσουν τα τέλεια τριγωνικά σάντουιτς, ο τρόπος με τον οποίο ο καφές μυρίζει ηλιοφάνεια και συγκομιδή, και ο ήχος του τραγουδιού των πουλιών που παρασύρεται στο εργαστήρι του κατασκευής άρπας στο Exmoor. Η ζωή του είναι ήσυχη, προβλέψιμη και ασφαλής από κάθε κίνδυνο εκπλήξεων.

Γνωρίστε την Έλλη: Η Έλλη είναι ονειροπόλα. Όμως πρόσφατα η Έλλη σταμάτησε να ονειρεύεται και ο κόσμος της έχει γίνει πολύ μικρός. Οι μέρες της περνάει κρατώντας ένα τέλειο σπίτι για τον σύζυγό της, Κλάιβ, και προσπαθώντας να τον κρατήσει ευτυχισμένο.

Όταν η Ellie πέφτει πάνω στο εργαστήριο του Dan, δεν μπορούν να φανταστούν ότι η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει για πάντα…

Σκέψεις μου:

Σε αυτή την ιστορία συναντάμε την Ellie και τον Dan. Η Έλλη είναι παντρεμένη και νοικοκυρά αλλά κάτι λείπει από τη ζωή της. Ξέρει ότι πρέπει να είναι χαρούμενη, αλλά είναι ανήσυχη και θέλει περισσότερα. Όταν συναντά το εργαστήριο του Νταν που είναι κρυμμένο, πέφτει αμέσως στον υπέροχο χώρο και τις άρπες. Μου άρεσε πολύ η Έλλη και συνέχισα να θέλω να της ανοίξω τα μάτια στη ζωή που είχε εγκατασταθεί και να της υπενθυμίσω ότι άξιζε πολύ περισσότερο. Η γνωριμία με τον Νταν ξυπνά κάτι μέσα της, αλλά όπως συμβαίνει με τη ζωή, τίποτα δεν είναι ποτέ ευθύ.

Ο Dan είναι απλώς ο πιο όμορφος από τους χαρακτήρες. Είναι πολύ διαφορετικός από τους περισσότερους ενήλικες και του αρέσει να είναι έξω από το δρόμο και να κάνει το ίδιο πράγμα μέρα με τη μέρα. Η ζωή του είναι απλή, αλλά υπάρχει μια κάποια γαλήνη σε αυτήν. Η φιλία που δημιουργείται ανάμεσα σε αυτόν και την Ellie ήταν απλά υπέροχη και συναντάμε και άλλους υπέροχους χαρακτήρες, αλλά δεν θα τους αναφέρω φοβούμενος να το χαλάσω σε άλλους! Σίγουρα έκλεψε λίγο από την καρδιά μου καθώς κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση όχι μόνο στην Ellie αλλά και στον αναγνώστη.

Διαβάστε περισσότερα  The Old Ducks' Hen Do by Maddie Please @MaddiePlease1 @Boldwoodbooks – bytheletterbookreviews

Η Ellie and the Harpmaker ήταν μια υπέροχα ανεβαστική, γλυκιά και ωραία ανάγνωση. Το λάτρεψα! Ήταν υπέροχο να βλέπεις το σκηνικό του Exmoor υπό νέο πρίσμα και πόσο όμορφο μέρος μπορεί να είναι. Λατρεύω τους ιδιόρρυθμους χαρακτήρες στις ιστορίες και ο Dan πρέπει να είναι ένας από τους αγαπημένους μου που έχω συναντήσει. Η ιστορία ήταν άκρως απολαυστική καθώς μοιραζόμαστε τα σκαμπανεβάσματα της Ellie και του Dan και ενώ στο τέλος έμεινα ενθουσιασμένος, λυπήθηκα επίσης που τους αποχαιρετούσα. Μια ιστορία που σας ανεβάζει το μυαλό και την καρδιά!

Δημοσιεύτηκε από Σάρα Χάρντι

Είμαι η Σάρα, είμαι αυτοαπασχολούμενη και στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να διαβάζω. Λόγω της αγάπης μου για το διάβασμα σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα blog για να μοιραστώ με τους ανθρώπους τις σκέψεις μου για τα βιβλία που έχω διαβάσει. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Sarah Hardy