Εικόνες Aura Spray - μπουκάλια και άτομα που κρατούν σπρέι

Σπρέι Flower Essence για να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας και να ορίσετε τις προθέσεις σας


Εικόνες Aura Spray - μπουκάλια και άτομα που κρατούν σπρέιΕικόνες Aura Spray - μπουκάλια και άτομα που κρατούν σπρέι

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ σπρέι λουλουδιών στο προσωπικό σας ενεργειακό πεδίο, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας;

Τα αποστάγματα λουλουδιών που ψεκάζονται στο αυρικό πεδίο λειτουργούν πολύ γρήγορα για να καθαρίσουν, να εξισορροπήσουν και να ανυψώσουν την προσωπική σας ενέργεια. Τα σπρέι Essence είναι επίσης θαυμάσια για τη ρύθμιση της πρόθεσης, την εκδήλωση, τον καθαρισμό του χώρου και τη δημιουργία ιερού χώρου, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα δυναμωτικό, αρμονικό περιβάλλον για να ζήσετε και να εργαστείτε.

Πότε να χρησιμοποιήσετε τα σπρέι Essence

 • Για να καθαρίσετε την ενέργειά σας και να σας επαναφέρω στο κέντρο όταν αισθάνεστε συναισθηματικά εκτός ισορροπίας.
 • Για να σας υποστηρίξει με συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και προσωπική μεταμόρφωση.
 • Για να καθαρίσετε το αυρικό σας πεδίο, ώστε να αισθάνεστε ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια και λιγότερο πιθανό να απορροφήσετε αρνητικές ενέργειες από ανθρώπους και μέρη.
 • Για να καθαρίσετε και να εναρμονίσετε την ενέργεια των χώρων όπου ζείτε και εργάζεστε.
 • Για να ενισχύσετε τις προθέσεις σας ώστε να μπορέσετε να εκδηλώσετε μια νέα πραγματικότητα.
 • Για να ενισχύσετε την πνευματική σας σύνδεση και να αφυπνίσετε τον σκοπό της ψυχής σας.

Τα σπρέι Flower Essence εξισορροπούν την ενέργειά σας

Χρησιμοποιώντας ένα σπρέι Flower Essence στην αύρα σαςΧρησιμοποιώντας ένα σπρέι Flower Essence στην αύρα σας

Τα Essences ενισχύουν τη συναισθηματική ισορροπία και την πνευματική σύνδεση, έτσι τα σπρέι με αιθέρια λουλούδια είναι ένας υπέροχος τρόπος για να φέρετε απαλά περισσότερη αγάπη, συνείδηση ​​και αρμονία στην καθημερινή σας ζωή.

Τα σπρέι Essence σας βοηθούν να νιώσετε ξανά σαν τον εαυτό σας εάν κάτι σας έχει βγάλει από την ισορροπία συναισθηματικά, διατηρούν το αυρικό σας πεδίο καθαρό και ζωντανό και είναι ένας ισχυρός τρόπος για να επικαλεστείτε πνευματικές ιδιότητες που θέλετε να βιώσετε στη ζωή σας και στο περιβάλλον σας.

Σε αντίθεση με τα αποστάγματα βαθύτερης δράσης που φτιάχνουμε για από του στόματος χρήση, όπου είναι συνήθως πιο αποτελεσματικό να παίρνετε ένα αιθέριο έλαιο τη φορά, μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε μεταξύ 2-3 διαφορετικών σπρέι ουσίας στο αυρικό σας πεδίο ανάλογα με τη διάθεση, τις ανάγκες και την εστίασή σας.

Ψεκάστε τα το πρωί για να ορίσετε την πρόθεσή σας για την ημέρα ( Energetic Alignment Spray ευθυγραμμίζει ολόκληρο το ενεργειακό σας σύστημα, επομένως αυτή είναι μια υπέροχη επιλογή), πριν τον ύπνο για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική δόνηση (δοκιμάστε Άγγελος της ηρεμίας για εσωτερική ησυχία) και οποιαδήποτε στιγμή στο ενδιάμεσο που θα θέλατε μια ώθηση αναζωογονητικής ενέργειας ή επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη.

Τι είναι το Αυρικό Πεδίο;

Τα δικα σου αυρικό πεδίο αποτελείται από στρώματα δονούμενης ενέργειας και εκτείνεται γύρω από το φυσικό σας σώμα σαν μια φυσαλίδα φωτός ουράνιου τόξου. Είναι μέρος του διακριτικού ενεργειακού σας συστήματος και καθορίζει τον προσωπικό σας ενεργειακό χώρο. Ενώ το αυρικό πεδίο συνήθως δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι, μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση του πόσο πέρα ​​από το φυσικό σας σώμα εκτείνεται απλώνοντας τα χέρια σας όσο πιο μακριά μπορείτε να φτάσετε. Τα σημεία των άκρων των δακτύλων σας είναι συνήθως ένας καλός οδηγός για το πού εκτείνεται το αυρικό σας πεδίο. Συνιστούμε να ψεκάζετε σπρέι ουσίας γύρω από το αυρικό σας πεδίο, ώστε οι ενέργειες εξισορρόπησης να μπορούν να φτάσουν στα διάφορα στρώματα του αυρικού σας πεδίου.

Επειδή το αυρικό πεδίο δεν είναι γενικά ορατό (εκτός αν είστε πολύ ψυχικά ανοιχτοί) δεν σκεφτόμαστε απαραίτητα τη σημασία του να το διατηρήσουμε καθαρό και ζωντανό. Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε ντους τακτικά για να καθαρίσουμε τη βρωμιά και τον ιδρώτα από το φυσικό μας σώμα, αλλά δεν παρατηρούμε πάντα πότε το αυρικό μας πεδίο έχει μαζέψει ενεργειακή λάσπη από την ημέρα.

Η ενέργεια άλλων ανθρώπων, τα έντονα συναισθήματα, οι διαφωνίες, οι μετακινήσεις, ο ψυχικός «θόρυβος» από ειδήσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι υπολογιστές και η περιβαλλοντική ρύπανση μπορούν όλα να αφήσουν ενεργειακά υπολείμματα στο αυρικό σας πεδίο και να σας εμποδίσουν να αισθανθείτε όσο πιο ζωντανοί και καθαροί θα μπορούσατε.

Η χρήση σπρέι ουσίας στο αυρικό σας πεδίο είναι το ενεργειακό ισοδύναμο του ντους – θα καθαρίσει, θα αναζωογονήσει και θα ανανεώσει ολόκληρο το ενεργειακό σας σύστημα. Μας αρέσει ιδιαίτερα Spray Angel of Purification και Violet Flame Spray για τον καθαρισμό του αυρικού πεδίου.

Top Sprays για Καθημερινή Ισορροπία

Leona χρησιμοποιώντας ένα σπρέι λουλουδιών EssenceLeona χρησιμοποιώντας ένα σπρέι λουλουδιών Essence

 • Είστε ενσυναίσθηση, στραγγίζεστε γύρω από άλλους ανθρώπους ή αγωνίζεστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας από τα συναισθήματά σας σε συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις; Δοκιμάστε Auric Protection Spray το πρωί πριν φύγετε από το σπίτι ή χρησιμοποιήστε το καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας όπως χρειάζεται.
 • Αισθάνεστε αρνητικοί, νωθροί, χωρίς κίνητρα ή συναισθηματικά εκτός είδους ή νιώθετε επηρεασμένοι από την αρνητικότητα γύρω σας; Χρήση Σπρέι θετικών δονήσεων το πρώτο πράγμα το πρωί και όταν βρεθήκατε σε αρνητικές καταστάσεις για να αυξήσετε τη συχνότητα δόνησης σας.
 • Σπουδάζετε, περνάτε πολύ χρόνο μπροστά σε έναν υπολογιστή, αισθάνεστε κολλημένοι ή μπερδεμένοι, χρειάζεστε νέα έμπνευση ή θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας μετά από μακρές περιόδους συγκέντρωσης; Clarity & Perspective Spray είναι σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα για το μυαλό – χρησιμοποιήστε το όλη την ημέρα για να ανανεώσετε τις σκέψεις σας και να λάβετε νέα έμπνευση.
 • Φοβάστε όταν παρακολουθείτε τις ειδήσεις, ανησυχείτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή αγχώνεστε για καθημερινές καταστάσεις όπως πηγαίνετε στον οδοντίατρο, εξετάσεις ή συνεντεύξεις; Χρήση Σπρέι δύναμης & θάρρους κάθε φορά που νιώθετε κάποιο φτερούγισμα φόβου ή μια αίσθηση τρόμου και θα φέρει γρήγορα παρηγοριά και γαλήνη.

Ορίστε τις προθέσεις σας

Τα σπρέι Essence είναι γρήγορα και αποτελεσματικά για τον καθαρισμό και την απελευθέρωση των δυσάρεστων συναισθημάτων, την εξισορρόπηση της ενέργειάς σας και την ενίσχυση του αυρικού σας πεδίου, έτσι ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να απορροφήσετε αρνητικές ενέργειες. Είναι εξίσου καλοί για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, να ορίσετε μια ξεκάθαρη πρόθεση για αυτό που θέλετε να ζήσετε περισσότερο και να ευθυγραμμιστείτε με τον σκοπό της ψυχής σας.

Όταν θέτουμε ξεκάθαρες προθέσεις με επίκεντρο την καρδιά σχετικά με τις ιδιότητες που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε και τον κόσμο που θέλουμε να δημιουργήσουμε, μπορούμε να εκδηλώσουμε θετική αλλαγή πολύ αποτελεσματικά. Τα σπρέι Essence σας δίνουν έναν υπέροχο τρόπο να περιποιηθείτε τον ενεργειακό σας χώρο και να προσκαλέσετε περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε για τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Είμαστε κυρίαρχα όντα, καθοδηγούμενα από τη σύνδεσή μας με την Πηγή και μπορούμε να επιλέξουμε συνειδητά τις ενέργειες που φέρνουμε στο αυρικό μας πεδίο. Η επιλογή των συχνοτήτων δόνησης που προσκαλείτε στο αυρικό σας πεδίο είναι ένας πολύ ενθαρρυντικός τρόπος για να συμβάλετε στη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας.

Πώς θα θέλατε να νιώθετε στην καθημερινότητά σας;

Φέρτε την επίγνωσή σας και την αναπνοή σας στον χώρο της καρδιάς σας και αναρωτηθείτε ποιες ιδιότητες θα θέλατε να βιώσετε περισσότερο. Δημιουργικότητα; Αγάπη? Εμπνευση? Σαφήνεια? Σκοπός? Πώς θα θέλατε να νιώθετε στην καθημερινότητά σας; Πιο σίγουρος; Αφθονος? Ειρηνικός? Χαρούμενος?

Τα Essences κρατούν το ενεργειακό σχέδιο για τις συχνότητες που θέλουμε να προσκαλέσουμε στη ζωή μας, ώστε να μπορούμε να βιώσουμε αυτές τις ενέργειες με πιο απτό τρόπο. Τα σπρέι Essence βοηθούν στη συγκράτηση του ενεργειακού χώρου που επικαλείστε και ενισχύουν τις πνευματικές ιδιότητες που καλείτε, ώστε αυτές οι ιδιότητες να μπορούν να γειωθούν πλήρως και να ενεργοποιηθούν στο αυρικό σας πεδίο. Χρησιμοποιήστε σπρέι ουσίας για να ενισχύσετε τις προθέσεις σας και να ενεργοποιήσετε πνευματικές ιδιότητες στη ζωή σας.

Ένας υπέροχος τρόπος για να ορίσετε τις προθέσεις σας είναι να συνδεθείτε ήσυχα με τη Γη, την καρδιά σας και τη φυσαλίδα φωτός που εκτείνεται γύρω σας και στη συνέχεια να γεμίσετε συνειδητά το αυρικό σας πεδίο με τις ενεργητικές συχνότητες που θα θέλατε να βιώσετε π.χ. ηρεμία, ευγένεια, επίγνωση, εκτίμηση. , βεβαιότητα κ.λπ. Βρείτε μια ώρα της ημέρας που μπορείτε να την κάνετε μια τακτική θρεπτική πρακτική για να συμπληρώσετε τον εαυτό σας με όμορφες δονήσεις. Επιλέξτε ένα από τα σπρέι μας για να ενισχύσετε τις ενέργειες που έχετε επικαλεστεί και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε αυτόν τον ενεργητικό χώρο μέχρι να γίνει δεύτερη φύση!

Top Sprays For Intention Setting

Σπρέι Heart Connection EssenceΣπρέι Heart Connection Essence

 • Θέλετε να αναπληρώσετε το δημιουργικό σας καλά και να συνδεθείτε με την έμπνευση και τη σοφία της βαθιάς θηλυκότητας; Δοκιμάστε Sphere Spray να βιώσουν τη γεννήτρια δημιουργική δύναμη του απλώς «είναι», έτσι ώστε νέα όνειρα, έμπνευση και δημιουργικότητα να γεννηθούν μέσα στο σκοτάδι του Κενού.
 • Λαχταράτε να νιώσετε πιο ευθυγραμμισμένοι με τον αληθινό σας εαυτό και το υψηλότερο σχέδιο για τη ζωή σας; Δοκιμάστε Heart Connection Spray να συνδεθείτε με την αγάπη, την ειρήνη και τη σοφία της καρδιάς σας και να θυμάστε ότι Είστε Αγάπη.
 • Θα θέλατε να λάβετε πνευματική έμπνευση, φώτιση, υποστήριξη και καθοδήγηση; Φτιάχνουμε 20 σπρέι αγγέλων από μεμονωμένα λουλούδια σε συνδυασμό με διοχετευμένες αγγελικές ενέργειες για να σας βοηθήσουμε να αγκιστρώσετε τις θεϊκές ιδιότητες των αγγέλων πληρέστερα στην καθημερινότητά σας. Μερικά από τα αγαπημένα μας για τον καθορισμό προθέσεων είναι: Άγγελος της Αφθονίας, Άγγελος της συμπόνιας, Άγγελος της Αποφασιστικότητας, Άγγελος της Χαράς & Άγγελος της Ειρήνης και μπορείτε να εξερευνήσετε την πλήρη γκάμα εδώ: 20 Αγγελικοί ψεκασμοί

Flower & Crystal Essence Aura Sprays

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα essence spray μας για να βρείτε τους τέλειους κραδασμούς για να εξισορροπήσετε την ενέργειά σας εδώ:

Ελπίζουμε να αισθάνεστε έμπνευση να δοκιμάσετε σπρέι ουσίας για να εξισορροπήσετε τα συναισθήματά σας, να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο και να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας. Την επόμενη φορά θα μοιραστούμε ιδέες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των σπρέι ουσίας για τον καθαρισμό του χώρου και τη δημιουργία ιερού χώρου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα σπρέι Flower Essence

Η Catherine κάθεται στο γρασίδι με ένα Strength & Courage spray EssenceΗ Catherine κάθεται στο γρασίδι με ένα Strength & Courage spray Essence

Τα Crystal Herbs Essence Sprays μπορούν να ψεκαστούν στο αυρικό σας πεδίο ή στη γλώσσα σας. Όταν τα χρησιμοποιείτε εξωτερικά στο αυρικό σας πεδίο, θα λειτουργήσουν γρήγορα για να αποκαταστήσουν την ισορροπία, επομένως χρησιμοποιήστε τα όταν αισθάνεστε προσωρινά εκτός κέντρου, θέλετε να ενισχύσετε την ενέργειά σας ή να ενισχύσετε τη ρύθμιση προθέσεών σας.

Όταν τα χρησιμοποιείτε εσωτερικά ψεκασμένα στη γλώσσα σας, λειτουργούν όπως τα άλλα αποστάγματα βαθύτερης δράσης μας για να φέρουν ασυνείδητα μοτίβα στην επιφάνεια για καθαρισμό και μεταμόρφωση, επομένως συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ένα σπρέι τη φορά.

Για εξωτερική χρήση: ψεκάστε ελεύθερα στο αυρικό πεδίο για να δημιουργήσετε μια γρήγορη, αποτελεσματική ενεργειακή επανευθυγράμμιση ή χρησιμοποιήστε το με συνέπεια για μια χρονική περίοδο για να υποστηρίξετε πιο μόνιμο μετασχηματισμό. Εάν χρησιμοποιείται με συνέπεια, μια εφαρμογή 4 x ημέρα θα ήταν ένας καλός οδηγός δοσολογίας για τους περισσότερους ενήλικες.

Για εσωτερική χρήση: 2 ψεκασμοί στη γλώσσα έως και 4 x την ημέρα, που λαμβάνονται με συνέπεια για περίπου δύο εβδομάδες θα παρέχουν μέγιστη αποτελεσματικότητα. Κατά προτίμηση απομακρυνθείτε τουλάχιστον 10 λεπτά από φαγητό και ποτό. Κανονικά δεν θα συνιστούσαμε να δίνετε το Pure Vibrations Essences σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Εκκαθάριση χώρου με σπρέι Flower Essence

Έχετε μια τακτική πρακτική για ενεργειακό καθαρισμό του χώρου στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας; Τα σπρέι Flower Essence παρέχουν έναν υπέροχο τρόπο για να ανυψώσετε την ενέργεια στο σπίτι και τον χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε το περιβάλλον σας να σας βοηθήσει να νιώσετε ισορροπημένοι, καθαροί, ανάλαφροι και γεμάτοι ενέργεια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: Εκκαθάριση χώρου με σπρέι Flower Essence

Δείτε επίσης:

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας…

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα Flower Essence Sprays μας; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις εμπειρίες σας από την εργασία με αυτά τα αποστάγματα, οπότε αφήστε μας ένα σχόλιο και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Τζάκι ΣτιούαρτΤζάκι Στιούαρτ

Η Jackie Stewart χρησιμοποιεί αποστάγματα Crystal Herbs για 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκε ως επαγγελματίας Flower and Vibrational Essence Practitioner το 1999. Εντάχθηκε στην ομάδα της Crystal Herbs το 2019 και είναι παθιασμένη με το πώς τα essences μας βοηθούν να ανοίξουμε την καρδιά μας για να συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο που ευδοκιμεί στην αγάπη.

Περισσότερα για την Jackie Stewart | Όλα τα άρθρα ιστολογίου | Όλα τα βίντεο

Διαβάστε περισσότερα  The Girls from Sandycove by Sian O'Gorman @BoldwoodBooks @rararesources @msogorman – bytheletterbookreviews