Fool Me Once by Harlan Coben @HarlanCoben – bytheletterbookreviews

Fool Me Once by Harlan Coben @HarlanCoben – bytheletterbookreviews

Περιγραφή βιβλίου:

Νομίζεις ότι ξέρεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις τίποτα.

Αν ο άντρας σου δολοφονήθηκε.

Και ήσουν μάρτυρας.

Πώς το εξηγείς όταν εμφανίζεται στην κάμερα της νταντάς σου, πίσω από τους νεκρούς;

Νόμιζες ότι τον εμπιστεύεσαι.

Τώρα δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον εαυτό σου.

Τα σκοτεινά μυστικά και ένα τρομακτικό κυνήγι της αλήθειας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του συναρπαστικού θρίλερ του «master of the double twist» Χάρλαν Κόμπεν…

Σκέψεις μου:

Είμαι αρκετά νέος στα βιβλία αυτού του συγγραφέα, κάτι που είναι σοκαριστικό ξέρω. Παρακολούθησα υπερβολικά τις ιστορίες του στο Netflix, που τις περιλάμβανε και τις λάτρεψα τόσο πολύ, έπρεπε να αγοράσω και μερικά από τα βιβλία του.

Παρόλο που είχα παρακολουθήσει την παράσταση και ήξερα πώς διαδραματίζονται όλα, διαφέρει ελαφρώς στο ότι ο ρόλος του ντετέκτιβ στο βιβλίο είναι πολύ μικρότερος. Εκτός από αυτό, ήταν εκπληκτικά πολύ παρόμοιο. Πολλές ταινίες/εκπομπές κόβουν πολλά ή αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά σε αυτό.

Αρκετά για την παράσταση τώρα όμως και ας φτάσουμε στην ιστορία και τους χαρακτήρες. Λάτρεψα τη Μάγια. Λατρεύω έναν δυνατό γυναικείο ρόλο και στην πραγματικότητα έχουμε ένα ζευγάρι σε αυτή την ιστορία με τη Μάγια και την πεθερά της, Τζούντιθ. Και οι δύο έχουν ισχυρή θέληση που δεν αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον. Από ορισμένες απόψεις, και οι δύο μοιάζουν αρκετά στο να θέλουν τα καλύτερα για τις οικογένειές τους.

Είναι υπέροχο να έχεις μια δυνατή γυναικεία/ανδρική φιλία που η Μάγια και ο Σέιν έχουν πολεμήσει μαζί στον πόλεμο, καθώς και να είναι ακόμα κοντά ως πολίτες. Μου αρέσει το πώς ο Shane παρακολουθεί πάντα τη Maya και είναι σχεδόν σαν μεγάλος αδερφός. Ας το παραδεχτούμε, με την απώλεια μιας αδελφής και ενός συζύγου από δολοφόνους, είναι καλό να έχεις κάποιον να σε προσέχει.

Διαβάστε περισσότερα  The Search Party από τη Hannah Richell @hannahrichell @simonschusterUK @RandomTTours – bytheletterbookreviews

Υπάρχουν τόσες πολλές ανατροπές παντού, με πολλά μυστικά και ψέματα. Δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς και η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα καθώς η Μάγια πλησιάζει να αποκαλύψει την αλήθεια. Το τέλος με έκανε να περάσω μέσα από μια σειρά από συναισθήματα και παρόλο που είχα παρακολουθήσει την παράσταση και γνωρίζοντας τι ερχόταν, ένιωθα ότι το ξαναζούσα για πρώτη φορά.

Το Fool Me Once είναι έξοχα γραμμένο, γεμάτο ένταση και γρήγορο ρυθμό. Πόσο μου αρέσει αυτό το είδος. Έχει ένα καλό καστ χαρακτήρων και οδηγείται με ταχύτητα από την πλοκή. Θα δρομολογείτε για τη Μάγια καθ' όλη τη διάρκεια, αν και πολλές από τις ενέργειές της με έκαναν να κρατάω την ανάσα μου και με απόλυτο δέος για το θάρρος και τη γενναιότητά της. Μου άρεσε η πρώτη μου γεύση από τα βιβλία αυτού του συγγραφέα και είμαι απελπισμένος για περισσότερα. Μια συναρπαστική και συγκλονιστική ανάγνωση!

Δημοσιεύτηκε από Σάρα Χάρντι

Είμαι η Σάρα, είμαι αυτοαπασχολούμενη και στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να διαβάζω. Λόγω της αγάπης μου για το διάβασμα σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα blog για να μοιραστώ με τους ανθρώπους τις σκέψεις μου για τα βιβλία που έχω διαβάσει. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Sarah Hardy