Over My Dead Body από Maz Evans @headlinepg @MazAuthor – bytheletterbookreviews

Over My Dead Body από Maz Evans @headlinepg @MazAuthor – bytheletterbookreviews

Περιγραφή βιβλίου:

Γειά σου? Μπορείς να με ακούσεις? Πιθανώς όχι. Είμαι η Dr Miriam Price. . . και είμαι νεκρός.
Η τοπική αστυνομία, που δεν μπορούσε να ερευνήσει τα ρουθούνια της, νομίζει ότι ήπια τον εαυτό μου σε έναν πρόωρο τάφο. Το νεύρο! με δολοφόνησαν. Ήμουν πολύ σοβατισμένος για να ξέρω whodunnit, αυτό είναι όλο.

Αν δεν αποδείξω στην ανάκρισή μου αυτή την εβδομάδα ότι ο θάνατός μου δεν ήταν «ατυχία», είμαι καταδικασμένος σε 50 χρόνια στη Λίμπο. Πρέπει να βρω τον δολοφόνο μου – αλλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν ζωντανό άνθρωπο. Λοιπόν, υπάρχει ένα, αλλά μετά βίας πληροί τις προϋποθέσεις. . . Γουίνι – ο γείτονάς μου και η εχθρός μου. Φαίνεται ότι ο ετοιμοθάνατος μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους νεκρούς, κάτι που είναι χρήσιμο νέο για μένα, αν όχι εκπληκτικό για τη Γουίνι. Ω καλά. Θα ζήσει. Μπορεί.

Ύποπτοι; Πόσο καιρό έχεις; Ο άγιος σύζυγός μου, ποιος είχε φτάσει στα όριά του; Ο καλύτερός μου φίλος, ποιος ήταν κάθε άλλο παρά; Ο κρυφός εραστής μου ή η γυναίκα του; Ο δυσαρεστημένος συνάδελφός μου; Η μητέρα που κακώς με θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του παιδιού της; Ο καθηγητής Plum; Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο η δική μου.

Λοιπόν, Γουίνι – βάλε χαστούκι στον ελαφοφόρο σου και βάλε το παντελόνι της γιαγιάς σου. Ας πιάσουμε έναν δολοφόνο! Αν υποθέσουμε ότι δεν θα σκοτωθούμε πρώτα. . .

Σκέψεις μου:

Τι υπέροχα διασκεδαστικά πέρασα διαβάζοντας αυτό το βιβλίο!

Η Miriam είναι κάποιος που στην πραγματική ζωή, σίγουρα δεν θα σου άρεσε πολύ. Είναι εγωκεντρική, αντιπαθητική και εντελώς αγενής. Τη συναντάμε όμως όταν είναι νεκρή και σε κενό. Κάπου μεταξύ ουρανού και γης και αναμένεται να είναι εκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός και αν μπορεί να αποδείξει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε φόνο. Όχι μόνο αυτό, έχει μόνο μια εβδομάδα να το κάνει και το μόνο άτομο που μπορεί να τη δει είναι η εχθρός της, η Γουίνι η ηλικιωμένη γειτόνισσα της.

Διαβάστε περισσότερα  Νέα έρευνα αποκαλύπτει τον κόσμο του Dog-Eat-Dog του Big Tech Recruiting

Κάπου στην πορεία, η σχέση των δύο γειτόνων ξέφυγε και ήταν εχθροί για πολύ καιρό. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια καθώς μάθαμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα προσπαθούσαν να κάνουν ο ένας τον άλλον να ζει κόλαση. Το πώς κατάφεραν να μείνουν ο ένας δίπλα στον άλλον για όσο καιρό έμειναν, είναι κανείς εικάζεται και η Γουίνι, δικαίως, έχει πολύ άσχημα συναισθήματα για τη Μίριαμ και αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν υπάρχει ούτως ή άλλως αυτές οι δύο γυναίκες μπορούν να έρθουν μαζί. και να λύσει τη δολοφονία.

Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές γέλιου στην πορεία και ο Winnie είναι πολύ το αουτσάιντερ που κατά καιρούς κλέβει την παράσταση. Υπάρχουν επίσης κάποιες στιγμές που ζεσταίνουν την καρδιά μου και μου άρεσε ιδιαίτερα να διαβάζω τα μέρη για τον αδερφό της Μίριαμ, Κρίστιαν και λάτρευα τον Τζέικ, τον ανιψιό της Μίριαμ, όπου δεν υπάρχει ποτέ βαρετή στιγμή όταν είναι κοντά.

Το Over My Dead Body είναι απλώς το πιο ξεκαρδιστικό whodunnit που κατάφερε ακόμα να με κάνει να μαντεύω σωστά μέχρι να αποκαλυφθεί ο ένοχος. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα τόσα πολλά σε αυτό το είδος πριν, αλλά αυτή η ιστορία είναι τόσο διαφορετική και ο συνδυασμός χιούμορ και μυστηρίου λειτούργησε υπέροχα. Υπάρχουν ορισμένα σημεία της ιστορίας που και μόνο που τα σκέφτομαι με κάνει να γελάω. Εκτός από το ότι είναι αστείο, μας κάνει να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερος άνθρωπος και να αξιοποιούμε στο έπακρο τον χρόνο που έχουμε όσο μπορούμε. Απολύτως λαμπρό! Ανυπομονώ να διαβάσω περισσότερα από τον συγγραφέα.

Διαβάστε περισσότερα  Revenge Streak (DI Sara Ramsey Book 22) από τον MA Comley @ComleyMel – bytheletterbookreviews

Δημοσιεύτηκε από Σάρα Χάρντι

Είμαι η Σάρα, είμαι αυτοαπασχολούμενη και στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να διαβάζω. Λόγω της αγάπης μου για το διάβασμα σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα blog για να μοιραστώ με τους ανθρώπους τις σκέψεις μου για τα βιβλία που έχω διαβάσει. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Sarah Hardy