Revenge Streak (DI Sara Ramsey Book 22) από τον MA Comley @ComleyMel – bytheletterbookreviews

Revenge Streak (DI Sara Ramsey Book 22) από τον MA Comley @ComleyMel – bytheletterbookreviews

Περιγραφή βιβλίου:

Από τους NY Times και τον συγγραφέα USA Today με τις καλύτερες πωλήσεις που έχει πουλήσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως. Συγγραφέας της σειράς Justice και DI Sam Cobbs.

Μια ζωή κλεμμένη κατά τη διάρκεια μιας βάναυσης ανόητης πράξης.

Εξακολουθώντας να ταράζεται από το τι συνέβη στον σύντροφό της στην τελευταία τους υπόθεση, η DI Sara Ramsey και η ομάδα της ερευνούν την παράλογη δολοφονία ενός άνδρα, του οποίου το σώμα ανακαλύφθηκε από τη γυναίκα του σε ένα στενό κοντά στο σπίτι τους.

Χωρίς στοιχεία ή ενδείξεις για να τους βοηθήσει, η Sara μένει να ξύνει το κεφάλι της μέχρι να εμφανιστεί ένα δεύτερο σώμα με τον ίδιο άγριο ΜΟ.

Αντιμετωπίζοντας έναν ακόμη αδίστακτο δολοφόνο στο μπάλωμα της και ένα απειλητικό για τη ζωή δίλημμα στην προσωπική της ζωή, η Σάρα ωθείται στα όριά της για να αποτρέψει άλλους θανάτους.

Σκέψεις μου:

Η Sara έχει άλλον έναν κατά συρροή δολοφόνο στα χέρια της και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η προσωπική της ζωή δεν πηγαίνει και πολύ καλά. Ο Mark είναι συνήθως ένας από αυτούς τους χαλαρούς τύπους και οι σημερινοί του τρόποι είναι εκτός χαρακτήρα, κάτι που δεν απασχολεί μόνο τη Sara αλλά και τον αναγνώστη. Ήμουν ανυπόμονος να διαβάσω τα μέρη της προσωπικής της ζωής, όπως και με την υπόθεση σε αυτό το βιβλίο.

Τα καλά νέα είναι όμως ότι η Carla επέστρεψε τώρα μετά από παρατεταμένη άδεια και ήταν υπέροχο που την είχα πίσω, παρόλο που μου άρεσε που ο Barry ανεβαίνει στην απουσία της. Ωστόσο, με τα πράγματα να μην είναι υπέροχα στο σπίτι, η Carla δεν έχει τη φιλόξενη επιστροφή που περίμενε και περπατά με τσόφλια αυγών γύρω από τη Sara. Τα πράγματα θερμαίνονται περισσότερες από μερικές φορές και αναρωτήθηκα αν η Sara θα άφηνε τα πράγματα να θολώσουν την κρίση της.

Διαβάστε περισσότερα  The Girls from Sandycove by Sian O'Gorman @BoldwoodBooks @rararesources @msogorman – bytheletterbookreviews

Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο συγγραφέας εξανθρωπίζει τους χαρακτήρες στο ότι, ακόμη και με μια υψηλών απαιτήσεων δουλειά όπως αυτή της Sara, όλοι έχουμε άλλα θέματα να αντιμετωπίσουμε, οπότε είχα κάθε ενσυναίσθηση με τη γυναίκα. Γνωρίζοντας την όπως εμείς όμως, ρίχνεται στην υπόθεση και δεν αργεί να αρχίσει να κάνει μερικές συγκλονιστικές ανακαλύψεις.

Το Revenge Streak ήταν μια συναρπαστική ανάγνωση όπου οι δολοφονίες είναι αρκετά βάναυσες. Σίγουρα μπορεί να θέλετε να το ξανασκεφτείτε να το διαβάσετε πριν πάτε για ύπνο! Για μένα, πρόσθεσε τον ενθουσιασμό της υπόθεσης και την προσπάθεια να βρω ποιος και γιατί. Εγείρει το ερώτημα πόσο καλά γνωρίζουμε πραγματικά τους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε και ποια μυστικά μπορούν να κρατήσουν. Ο συγγραφέας με άφησε για άλλη μια φορά να λαχταράω το επόμενο στη σειρά με το πώς τελειώνουν και ήδη μετρώ αντίστροφα τις μέρες. Σπονδυλική στήλη ανατριχιαστικά καλή!

Ευχαριστώ τον συγγραφέα για ένα αντίγραφο αυτού του βιβλίου από προχωρημένους αναγνώστες. Όλες οι απόψεις είναι δικές μου και όχι μεροληπτικές.

Δημοσιεύτηκε από Σάρα Χάρντι

Είμαι η Σάρα, είμαι αυτοαπασχολούμενη και στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να διαβάζω. Λόγω της αγάπης μου για το διάβασμα σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα blog για να μοιραστώ με τους ανθρώπους τις σκέψεις μου για τα βιβλία που έχω διαβάσει. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Sarah Hardy