The School Reunion by Shalini Boland @ShaliniBoland @AmazonPub – bytheletterbookreviews

The School Reunion by Shalini Boland @ShaliniBoland @AmazonPub – bytheletterbookreviews

Περιγραφή βιβλίου:

Από τον συγγραφέα μπεστ σέλερ του Η μυστική μητέραμια ανατριχιαστική ιστορία για την επανεξέταση του παρελθόντος — και την ανακάλυψη μυστικών που προτιμάτε να ξεχάσετε.

Η πρόσκληση για την επανένωση του σχολείου της δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή για την Κλόε Φλιν. Χωρισμένη, διαλυμένη και βαριεστημένη στη δουλειά, ζει μια ζωή που θα μισούσε ο εφηβικός της εαυτός. Το να γυρίσει το ρολόι δεκαπέντε χρόνια πίσω μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να σκουπίσει το σχιστόλιθο και να ξεκινήσει ξανά. Και μετά υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσει τον Νέιθαν Μπλέικ, αυτόν που εξακολουθεί να μετανιώνει που άφησε να ξεφύγει…

Πίσω στο επίλεκτο ιδιωτικό της σχολείο, η Κλόε αστράφτει καθώς ξαναβρίσκεται με παλιούς φίλους και ξεχασμένα ερωτικά ενδιαφέροντα. Και μετά, όπως ακριβώς ήλπιζε, υπάρχει ο Νέιθαν, πιο όμορφος από ποτέ. Ακόμα καλύτερα, είναι επίσης single, και φαίνεται να θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο…

Αλλά καθώς το βράδυ προχωρά, η Κλόε δεν μπορεί να μην νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά—ότι δεν είναι η μόνη που έχει έρθει εδώ για κάτι περισσότερο από ένα πάρτι. Όταν τα μυστικά του παρελθόντος αρχίζουν να αναδύονται και η επανένωση παίρνει μια απαίσια τροπή, είναι σαφές ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται — και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

Σκέψεις μου:

Ω, τι σκοτεινός μπερδεμένος ιστός ιστορίας ήταν αυτός!

Η ιστορία εναλλάσσεται ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες, την Chloe και τον Dean. Η Chloe προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά δεν φτάνει πουθενά μετά το διαζύγιο πρόσφατα και ενώ δεν της άρεσε το χρόνο της στο σχολείο, όταν λαμβάνει μια πρόσκληση για την επανένωση του σχολείου της, αποφασίζει να πάει καθώς θα είναι ευκαιρία για να δει τον Νέιθαν με τον οποίο είχε ερωτευτεί.

Διαβάστε περισσότερα  The Search Party από τη Hannah Richell @hannahrichell @simonschusterUK @RandomTTours – bytheletterbookreviews

Ο Ντιν είναι ένας μόνος μπαμπάς που προσπαθεί απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα. Πραγματικά ένιωσα γι 'αυτόν, καθώς δεν περνάει εύκολα και απλά θέλει να κάνει το καλύτερο για τον γιο του. Φαίνεται να χτυπιέται από τη ζωή από όλες τις πλευρές και προσευχόμουν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για αυτόν.

Γρήγορα γίνεται φανερό ότι κάποιος δεν θέλει την Chloe στο reunion και μου δημιούργησε ερωτήματα για το ποιος και γιατί. Υπάρχουν μερικοί σοβαρά μη συμπαθητικοί χαρακτήρες στην ιστορία που προσευχόμουν να αποκτήσουν την εμφάνισή τους. Ανυπομονούσα για τη βραδιά της επανένωσης του σχολείου, καθώς ξέρετε ότι κάτι κακό θα συμβεί και αγόρι μου το έκανε, είχε την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά.

Το School Reunion είναι ένα ακόμη λαμπρό ψυχολογικό θρίλερ του Shalini Boland. Απολαυστικά σκοτεινό και στριμμένο και ω Θεέ μου, αυτές οι ανατροπές, ειδικά η τελευταία, το σαγόνι μου ήταν καλά και πραγματικά στο πάτωμα! Ο συγγραφέας δεν παραλείπει ποτέ να με σοκάρει και ήμουν σε ένα απόλυτο υψηλό αφού το τελείωσα καθώς η αδρεναλίνη άργησε να καταλαγιάσει στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν γυρνάς τις σελίδες και πρέπει να τις διαβάσω σε μια συνεδρίαση, καθώς είναι πολύ καλές για να τις αφήσεις κάτω. Υπέροχο!

Δημοσιεύτηκε από Σάρα Χάρντι

Είμαι η Σάρα, είμαι αυτοαπασχολούμενη και στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να διαβάζω. Λόγω της αγάπης μου για το διάβασμα σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα blog για να μοιραστώ με τους ανθρώπους τις σκέψεις μου για τα βιβλία που έχω διαβάσει. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Sarah Hardy