The Search Party από τη Hannah Richell @hannahrichell @simonschusterUK @RandomTTours – bytheletterbookreviews

The Search Party από τη Hannah Richell @hannahrichell @simonschusterUK @RandomTTours – bytheletterbookreviews

Περιγραφή βιβλίου:

Πέντε παλιοί φίλοι.
Ένα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο.
Μια καταιγίδα που θα αλλάξει τα πάντα.

Ο Max και η Annie Kingsley εγκατέλειψαν την κούρσα αρουραίων του Λονδίνου για να δημιουργήσουν μια τοποθεσία γκλάμπινγκ στην άγρια ​​φύση της Κορνουάλης. Προσκαλούν παλιούς φίλους του πανεπιστημίου – τον ​​τηλεοπτικό αστέρα Ντόμινικ, τη γιατρό και τη νέα μαμά Κίρα και τον ελεύθερο πνεύμα τον Τζιμ και τη Σούζε – και τα παιδιά τους για ένα δοκιμαστικό Σαββατοκύριακο, αλλά η επανένωση γρήγορα ξεφεύγει.
Πρώτον, υπάρχει το περιστατικό γύρω από τη φωτιά την πρώτη νύχτα. Το επόμενο απόγευμα, μια καταιγίδα αναπτύσσεται γρήγορα στα ανοιχτά της απόκρημνης Βόρειας Ακτής. Όταν ένας από την ομάδα τους χάνεται, όλη η κόλαση ξεσπά. Και καθώς οι άνεμοι χτυπούν τις σκηνές καμπάνας, τα συναισθήματα φουντώνουν και η ένταση αυξάνεται σε όλους τους χαρακτήρες.
Ποιος είναι ξαπλωμένος στο νοσοκομείο, ποιος έχει χαθεί και ποιος είναι το πτώμα στην παραλία κάτω από τα βράχια. . .?

Συναρπαστικό, έξυπνα δομημένο και γεμάτο μυστικά και ψέματα, αυτό είναι ένα masterclass αφηγηματικής έντασης και μια ανατριχιαστική εξερεύνηση των τρόπων με τους οποίους η φιλοδοξία και το άγχος συγκρούονται. Θα σας κρατήσει να μαντεύετε μέχρι την τελευταία σελίδα.

Σκέψεις μου:

Έχω κάνει κάμπινγκ μόνο μία φορά και μισώ την κάθε στιγμή. Έχω δει και ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για το glamping που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το δοκιμάσω, αλλά ίσως όχι αφού διάβασα αυτό το lol.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια τοποθεσία κοντά στους βράχους της Κορνουάλης είναι πολύ ειδυλλιακή. Σε μια ωραία μέρα, η θέα και το γύρω τοπίο θα ήταν εκπληκτικά. Όλα καλά μέχρι να ξεσπάσει μια καταιγίδα και μετά να μείνετε ανοιχτοί στα στοιχεία. Δυστυχώς για αυτή την ομάδα φίλων, όχι μόνο παλεύουν ενάντια σε μια κακή καταιγίδα, αλλά πρέπει επίσης να ψάξουν για έναν από τους φίλους που στις παρούσες συνθήκες, είναι πολύ επικίνδυνος.

Διαβάστε περισσότερα  The Old Ducks' Hen Do by Maddie Please @MaddiePlease1 @Boldwoodbooks – bytheletterbookreviews

Σε όλη την ιστορία, αναρωτιέσαι ποιος είναι πραγματικά στο νοσοκομείο, μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις, αλλά πιστέψτε με δεν θα το ξέρετε! Υπάρχει πολλή ιστορία ανάμεσα σε αυτή την ομάδα φίλων και στις κακές στιγμές, τα αληθινά τους χρώματα αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω και δεν είναι όλοι συμπαθείς. Ορισμένοι χαρακτήρες με έκαναν να αλλάζω συνεχώς γνώμη για το πώς ένιωθα για αυτούς. Ο συγγραφέας σας έχει κατευθυνθεί προς μια κατεύθυνση με αυτό που συμβαίνει μόνο σε εσάς να κάνετε μια πλήρη αναστροφή.

Το Search Party ήταν ένα άκρως συναρπαστικό ανάγνωσμα που άρπαξε από την αρχή. Οι χαρακτήρες ωθούνται στα όριά τους με ψέματα και μυστικά που απειλούν να διαλύσουν την ομάδα. Υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα εκεί σε σχέση με την οικογένεια και τους φίλους και ως προς το τι είναι πραγματικά σημαντικό. Αυτό ήταν ένα τόσο καλό ψυχολογικό θρίλερ που με κράτησε στο μυαλό μου με μερικές πολύ απροσδόκητες ανατροπές. Το λάτρεψα!

Ευχαριστώ την Anne Cater που με προσκάλεσε να συμμετάσχω στην περιοδεία. Όλες οι απόψεις είναι δικές μου και όχι μεροληπτικές.


Η Hannah Richell γεννήθηκε στο Κεντ και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Buckinghamshire και στον Καναδά. Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, εργάστηκε στις εκδόσεις βιβλίων και στον κινηματογράφο τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Σίδνεϊ. Είναι διπλή υπήκοος της Μεγάλης Βρετανίας και της Αυστραλίας και επί του παρόντος ζει στη νοτιοδυτική Αγγλία με την οικογένειά της.
Ο Richell είναι ο συγγραφέας των διεθνών μπεστ σέλερ Secrets of the Tides (2012), The Shadow Year (2014), The Peacock Summer (2019) και The River Home (2020). Το έργο της έχει μεταφραστεί σε είκοσι μία γλώσσες.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς τα αποστάγματα λουλουδιών βοηθούν στην ανάρρωση από το τραύμα

Δημοσιεύτηκε από Σάρα Χάρντι

Είμαι η Σάρα, είμαι αυτοαπασχολούμενη και στον ελεύθερο χρόνο μου λατρεύω να διαβάζω. Λόγω της αγάπης μου για το διάβασμα σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα blog για να μοιραστώ με τους ανθρώπους τις σκέψεις μου για τα βιβλία που έχω διαβάσει. Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Sarah Hardy