Αειφορία για κατοικίδια ζώα, ανθρώπους και πλανήτη – Our Vie

Αειφορία για κατοικίδια ζώα, ανθρώπους και πλανήτη – Our Vie

Η υποστήριξη επιχειρήσεων που νοιάζονται για τον πλανήτη μας είναι σημαντική για εμάς. Προσπαθούμε σκληρά να είμαστε συνειδητοποιημένοι με όλες τις αγορές μας και προσπαθούμε να αγοράζουμε προϊόντα από εταιρείες που κάνουν το καλύτερο δυνατό – δεν είμαστε τέλειοι σε αυτήν την αναζήτηση, σε καμία περίπτωση. Όμως, γνωρίζουμε ότι όλες οι φαινομενικά μικρές αποφάσεις μας αθροίζονται. Και είναι στο χέρι μας να λογοδοτήσουμε τις εταιρείες και να ψηφίσουμε με το δολάριο μας.

Τροφή για κατοικίδια Hills έχει να κάνει με τα κατοικίδια, τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις παραγωγής τους είναι πιστοποιημένες για μηδενικά απόβλητα και η δέσμευσή τους να μειώνουν τις εκπομπές CO2 ως εταιρεία κάθε χρόνο, η βιωσιμότητα είναι ένα τεράστιο μέρος της εταιρείας τους. Γνωρίζουμε ότι θέλουν να φύγουν από αυτόν τον πλανήτη καλύτερα από ό,τι τον βρήκαν – και να ταΐσουν ένα σωρό γατάκια στην πορεία. 11 εκατομμύρια. Τόσα κατοικίδια @hillspet βοήθησαν να βρεθούν σπίτια “furver”. Αυτό είναι πολλά μικρά γατάκια με ευτυχισμένες οικογένειες! Επιπλέον, έχουν προσφέρει περισσότερα από 295 εκατομμύρια δολάρια σε τροφή για να βοηθήσουν τα κατοικίδια ζώα που έχουν ανάγκη μέσω περισσότερων από 1.000 καταφυγίων.
Μας αρέσει που ο Βλαντιμίρ είναι ένα γατάκι Hills Pet και ότι κάθε τσάντα που περνάει βοηθάει άλλα γατάκια εκεί έξω να βρουν νέα σπίτια. #HillsPartner