Η ξενάγηση στο σπίτι «Ghana Make A Difference» – Our Vie

Η ξενάγηση στο σπίτι «Ghana Make A Difference» – Our Vie

Μας άρεσε πολύ ο χρόνος μας στο Η Γκάνα κάνει τη διαφορά Σπίτι. Θέλαμε να κάνουμε μια γρήγορη ξενάγηση σε όλο το συγκρότημα!

Όταν μπαίνεις για πρώτη φορά, βλέπεις τους θυρωρούς και το λεωφορείο. Μεταφέρουν τα παιδιά παντού για εκδρομές (στην παραλία, στη ζούγκλα, στην εκκλησία και στην πόλη).

Το κεντρικό κτίριο στεγάζει όλα τα παιδιά. Περιλαμβάνει επίσης το γραφείο, την κουζίνα, την τραπεζαρία και ένα προσαρτημένο σπίτι εθελοντών. Οι εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 60 παιδιά στη μέγιστη χωρητικότητά τους.

Η αυλή είναι όπου συμβαίνει όλη η διασκέδαση. Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, ακόμα και slack lines (έπρεπε να εντοπίσουμε τα υλικά στην αγορά χαχα). Τα βράδια έχουν βραδιές ταινιών με προβολέα και σεντόνι (είδαμε τις χελώνες Ninja της παλιάς σχολής όταν ήμασταν εκεί – επιλογή του Theo.)

Αυτήν τη στιγμή, κάνουν σχολείο στη βιβλιοθήκη και στην τραπεζαρία. Το νέο σχολείο είναι ακόμα «υπό κατασκευή». Αλλά μόλις τεθεί σε λειτουργία, όχι μόνο θα μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους, αλλά και άλλα παιδιά από το κοντινό χωριό που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να μάθουν.

Υπάρχουν 4 αίθουσες διδασκαλίας στο νέο σχολείο και εγκαταστάσεις για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά – ακόμη και εκείνα με ειδικές ανάγκες, όπως η πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την κουζίνα και το σπίτι των εθελοντών. Ο οργανισμός αναζητά πάντα δωρεές – ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για μια λίστα με τις τρέχουσες ανάγκες τους.

Μείναμε στο πίσω μέρος του συγκροτήματος στα διαμερίσματα εθελοντών – όταν υπάρχουν εθελοντές που ενδιαφέρονται να μείνουν και να βοηθήσουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή έχουν μεγαλύτερη ομάδα ή οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα  Αειφορία για κατοικίδια ζώα, ανθρώπους και πλανήτη – Our Vie

Αυτό είναι ένα από τα δωμάτια για αγόρια – κουμπιά, κρεβάτια και ακατάστατα ρούχα!

Έχουν φτιάξει και σπίτι για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Συχνά αυτά τα παιδιά εγκαταλείπονται ή αποκλείονται από τα χωριά τους. Πολλοί από αυτούς αφήνονται να τα βγάλουν πέρα ​​μόνοι τους στο δρόμο. Εδώ αυτά τα παιδιά φροντίζονται και ΑΓΑΠΟΥΝΤΑΙ.

Η Γκάνα κάνει τη διαφορά είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό μέρος όπου τα παιδιά και το προσωπικό ευδοκιμούν σε ένα περιβάλλον γεμάτο υποστήριξη, ευκαιρίες, αποδοχή και αγάπη.