Υιοθετήστε Μην ψωνίζετε – Η άποψή μας

Υιοθετήστε Μην ψωνίζετε – Η άποψή μας

Το ήξερες? Ο Βλαντιμίρ είναι μια γατούλα διάσωσης!

Όταν ήμασταν στο τελευταίο έτος του κολεγίου, βαθιά στο λάκκο του τελευταίου μας γύρου των τελικών, η Madison χρειαζόταν ένα γατάκι για να αγαπήσει. Παρακολουθούσε όλα τα γατάκια του καταφυγίου και παρακολουθούσε όλες τις τοπικές λίστες.

Σε ένα διάλειμμα μελέτης, με κάποιο τρόπο έπεσα πάνω στο επικό βίντεο του youtube γάτες εναντίον αγγουριών. Ενδιάμεσα από τα γέλια με αυτές τις γάτες και τις συναντήσεις τους με τα αγγούρια, είπα, «εντάξει, μπορούμε να πάρουμε μια γάτα… αλλά είναι μια συμφωνία που ισχύει μόνο για σήμερα!»

Η Μάντισον δεν χρειαζόταν μια μέρα. Χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά. Στην πραγματικότητα, είχε ήδη μιλήσει με εκείνους που είχαν γατάκια που ήταν «δεσμευμένα σε καταφύγιο» αν δεν υιοθετούνταν σύντομα. Η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει και χρειάζονταν νέα σπίτια. Έτσι, πριν το καταλάβω, ήμασταν καθ' οδόν, με νέα τροφή για γάτες και ένα κουτί απορριμάτων για να πάμε να πάρουμε ένα γατάκι.

Γυρίσαμε σπίτι με τον Βλαντιμίρ εκείνο το βράδυ. Ενώ ήμουν λίγο απογοητευμένος που μπήκα ακριβώς στην παγίδα του Μάντισον, ομολογουμένως ερωτεύτηκα αυτό το μικροσκοπικό, λευκό γατάκι και η οικογένειά μας έγινε λίγο μεγαλύτερη.

Ενώ πολλές πολιτείες είδαν μια έξαρση στην υιοθεσία και την ανατροφή κατοικίδιων εν μέσω της πανδημίας COVID-19, υπάρχουν οικονομικές ανησυχίες καθώς η ανεργία αναμένεται να φτάσει στο απόγειό της αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας τελικά τους Αμερικανούς με πολύ περιορισμένους προϋπολογισμούς. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν φόβοι για αύξηση των «επιστροφών» των καταφυγίων τους επόμενους μήνες λόγω οικονομικής πίεσης.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα γατάκι, παρακαλούμε #adoptdontshop.

Διαβάστε περισσότερα  Kitty health – εύρεση της σωστής τροφής για το δέρμα του Vladimir – Our Vie

@hillspet παρέχει μια σειρά από πόρους για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, συμπεριλαμβανομένου ενός κουίζ για να προσδιορίσετε ποιο κατοικίδιο είναι κατάλληλο για εσάς, συμβουλές για τη φροντίδα των κατοικίδιων, καθώς και μια ενημερωτική πύλη αφιερωμένη σε συμβουλές για ιδιοκτήτες κατοικίδιων για πρώτη φορά.

Κατευθυνθείτε προς HillsPet.com για να δείτε τους πόρους που διαθέτουν για όσους θέλουν να υιοθετήσουν ή για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε το τοπικό καταφύγιο ζώων.

Και προφανώς, δεν είναι όλοι έτοιμοι να υιοθετήσουν. Αλλά μπορείτε πάντα να είστε υπέρμαχος του καταφυγίου. Μοιραστείτε μια ανάρτηση από το τοπικό καταφύγιό σας – είναι εύκολο!